Цялата група на БСП чу думите на Кирил Петков за предоставяне

...
Цялата група на БСП чу думите на Кирил Петков за предоставяне
Коментари Харесай

Втори депутат от БСП потвърди прегрешението на Кирил Петков

Цялата група на Българска социалистическа партия чу думите на Кирил Петков за даване кодовете на машините и евакуиране на плана за Изборния кодекс, разкри пред НоваНюз депутатът от социалистическата партия Борислав Гуцанов.

По негови думи тази тематика е коментирана в сходни диалози и в стаята на парламентарната група, когато Петков е идвал за разискване на Изборния кодекс.
-->
„ Има подозрения за фалшификации, изборната интензивност падна ”, сподели той.

„ Държавите, които гласоподават машинно са Естония, Белгия и Швейцария. Няма нито една друга европейска страна, която да има машинно гласоподаване ”, съобщи Гуцанов.

Той сподели, че във Франция и Германия е имало опити за машинно гласоподаване, само че националните служби за сигурност са излезли с отчети, че има заплаха за националната сигурност и машинното гласоподаване е прекъснато.

Гуцанов съобщи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа текста за преброителните центрове, тъй като това на практика не може да бъде осъществено.

Политикът разяснява и настояването за оставка на Демерджиев. Той сподели, че министърът не носи директна отговорност, само че е въпрос на честен акт да подаде оставка.

Българска социалистическа партия няма да подкрепи законопроект за експорт на петролни артикули от съветски нефт, съобщи депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР